Aleksoto šventė 2021

Dvidešimt pirmoji Aleksoto šventė prabėgo kaip viena akimirka, pasiliko malonūs ir šilti prisiminimai, nors orai nelepino: kaip niekad trečias rugsėjo sekmadienis buvo šaltas ir žvarbus.

Turime nuoširdžiai padėkoti visiems koncerto atlikėjams, kurie mums  padovanojo daug šventiškų ir malonių akimirkų. Visų pirma, ačiū mūsų Prezidento Valdo Adamkaus gimnazijos ir J. Dobkevičiaus progimnazijos dainininkams ir šokėjams, Veiverių kultūros centro vokaliniam ansambliui „Radasta“, Aleksoto bendruomenės centro liaudiškos muzikos ansambliui „Svirbė“, Ežerėlio kultūros centro Ringaudų laisvalaikio salės liaudiškų šokių ansambliui „Rasa“, VDU Muzikos akademijos magistrui Žygimantui Baltrūnui, Kauno valst. muzikinio teatro baleto artistei, choreografei Stefanijai Nosovaitei. Ypač dėkojame šventės globėjui LR Seimo nariui Vytautui Juozapaičiui, dainininkėms Eglei Juozapaitienei ir Ievai Barborai Juozapaitytei už puikų mūsų šventės finalinį akordą, padovanojusiems puokštę gražiausių dainų.

Dėkojame ir mūsų rėmėjams:

  • Verslo centrui NOTAS
  • VšĮ Kaunas 2022 Europos kultūros sostinė
  • Mažajai bendrijai Saltė
  • Rimutės Povilaitienės firmai
  • Bella Toscana
  • Restoranui „Alberta“

Nuoširdus ačiū Aleksoto mokykloms ir ikimokyklinėms įstaigoms už kompozicijas „Gamtos atspindžiai“, teatro dirbtuvių ir V. Kudirkos viešosios bibliotekos Aleksoto padalinio edukatoriams, už įdomius pristatymus, Rimantei Tamoliūnienei ir Aurėjai Jucevičiūtei už knygos „Žiniuonės kišenė“ pristatymą.

Dėkojame šventės vedėjui Viliui Kaminskui ir gausiam būriui Aleksoto bendruomenės centro savanorių.

Kurkime drauge ir stenkimės, kad mūsų Aleksote būtų gera, saugu, sveika ir įdomu!

Iki kitų malonių susitikimų!

 

2021-09-20

Visos naujienos

© 2024 Visos teisės saugomos, programavo Webtemple