Naujienos

2020-01-07
Kviečiame senjorus 
AKADEMIJA 60+ KVIEČIA
DĖMESIO, DĖMESIO, DĖMESIO TIEMS, KAM PER 60.
Norintys ir tikintys, kad sulaukę 60 ir daugiau metų gali siekti išlaikyti sveiką ir stiprų kūną, lankstų ir šviesų protą būnant ir veikiant bendraminčių ir bendraamžių bendruomenėje,
KVIEČIAMI tapti AKADEMIJA 60+ nariais.
AKADEMIJA 60+ STEIGIMO RENGINYS ĮVYKS
2020 METŲ SAUSIO 20 D. 11 VAL. VDU BOTANIKOS SODE.
Renkamės prie įėjimo kasų iki 11 val.
AKADEMIJOS 60+ tikslas ugdyti save ir siekti, kad išliktume ilgiau žvalūs, sveikesni, gerai nusiteikę, ilgiau išlaikantys intelektualinės ir emocinės pusiausvyros būsenas, tuo pačiu išlikdami mažesne našta sau, artimiesiems, bendruomenei.
Veiklą vykdysime įvairiais būdais:
1. Per keitimąsi naudinga sveikatinimuisi informacija.
2. Per saikingą, tikslingą ir nuosaikų judėjimą.
3. Per intelektualinių galių ir sveiko proto saviugdą.
4. Per dažną buvimą gamtoje.
5. Kitais pasaulyje pripažintais būdais.
Prieš atvykstant nuoširdžiai patariama susipažinti su AKADEMIJA 60+ nuostatais (projektu) ir vidinėmis taisyklėmis (projektu) ir įsitikinti, ar tai tikrai jums. Informaciją rasite skelbimo apačioje arba nuorodoje.
Apsisprendusius ir tam pasirengusius bei susipažinusius su reikalavimais nuostatuose, labai kviečiame.
PASTABA: dalis renginio, nesvarbu koks bus oras, gali vykti ir ne patalpose. Didelis dėmesys protingai aprangai.
Paklausimai (tik perskaičiusiems nuostatus) galimi adresu povilas.venta.kuprys@gmail.com iki 2020 metų sausio 19
arba telefonu 8686 106 83 nuo 9 iki 21 val.
2020-01-05
Trys Karaliai Kauno Rotušėje 
Šiandien Svirbės ansamblis kartu su Kauno deputatų klubo nariais Kauno Rotušėje šventė Tris Karalius
2020-01-01
Su Naujaisiais metais 
Su Naujaisiais Metais Visus Visus sveikina Aleksoto bendruomenės centras ir VDU Kauno botanikos sodo draugų klubas. Foto Rimanto Žiemio.
2019-12-31
Sveikinimai vaikams 
Aleksoto bendruomenės centro valdybos pirmininkė Steputė Račkauskienė pakvietė Aleksoto seniūnę Liukreciją Navickienę aplankyti, o kartu ir pasveikinti Aleksoto seniūnijoje įsikūrusių vaikų globos namų, dienos centro "Meilės lašelis" bei šeimynos S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje vaikučius su artėjančiais 2020-aisiais metais.
2019-12-27
Finalinė metų konferencija 
Štai ir nuaidėjo finalinės Aleksoto bendruomenės centro vykdomo projekto konferencijos akordai. Ačiū LR socialinės apsaugos ir darbo ministerijai, rėmusiai mūsų projektą.
2019-12-27
Kalėdinė šventė 
Aleksoto bendruomenės centras, vykdydamas LR socialinės apsaugos ir darbo ministerijos finansuojamą projektą, kaip ir kasmet, surengė Aleksoto vaikams iš socialiai pažeidžiamų ir/ar daugiavaikių šeimų Kalėdų šventę. Po trumpo vaikučių koncerto į J.Dobkevičiaus progimnazijos salę atvyko Kalėdų senelis, kuris įtraukė visus vaikus į žaidimus, įteikė dovanėles ir pakvietė visus pasivaišinti didžiuliu tortu. O jau torto skanumėlis!
2019-12-25
Pas senelius 
Aleksoto bendruomenės centro moterų klubo narės kartu su Aleksoto seniūne aplankė "Akacijų užuovėjos" senelių namų gyventojus ir palinkėjo jiems gražių šv.Kalėdų ir Laimingų Naujųjų metų
2019-12-06
Aleksoto Kalėdų eglutės įžiebimas 
Gruodžio šeštąją vakarop į aikštelę prie Aleksoto seniūnijos rinkosi vaikučiai, jų tėveliai ir seneliai. Visi su nekantrumu laukėme pasirodant Kalėdų senelio su palyda. Kaip nustebome, kai Kalėdų senelis atvyko keturračiu, lydimas būrelio elfų. Kiek buvo džiaugsmo vaikų akyse, kai senelis įžiebė Kalėdų eglutę, dalino vaikams dovanėles.
2019-11-29
Pirmos pagalbos kursai Aleksote 
Šaunioji VšĮ Pirmosios medicinos pagalbos mokymo centro "IRTA" komanda šį penktadienį mokė aleksotiškius, kaip padėti nelaimės ištiktiems. Išmokome, kaip gaivinti suaugusį ar kūdikį,kaip suteikti pirmąją medpagalbą užspringusiems, nudegus ar nušalus, kaulų lūžių atvejais, kaip naudotis defibriliatoriumi ir daug daug kitų svarbių dalykų, teikiant pirmąją pagalbą.

11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19
© 2024 Visos teisės saugomos, programavo Webtemple