Naujienos

2023-02-16
Švenčiame Vasario 16-ąją  
Vasario 16-ąją Aleksoto bendruomenės centro aktyvas pradėjo švęsti Vytauto Didžiojo karo muziejaus sodelyje. Kaip ir kasmet, tradicinę šventės ceremoniją stebėjo gausus būrys kauniečių. Aleksotiškiai padėjo gėlių prie Nežinomo kareivio kapo ir Laisvės statulos, tradiciškai nusifotografavo, ir su šventiška nuotaika patraukė į Aleksoto seniūnijos salę susitikti su aleksotiške, ilgamete "Kauno dienos" žurnaliste, 7 knygų autore Virginija Skučaite.
2023-01-12
Laisvės gynėjų dienos išvakarėse 
Neeilinis ketvirtadienis: Laisvės gynėjų dienos išvakarėse aleksotiškiai dalyvavo sodinant neužmirštuolių pievą bei mezgant maskuojamuosius tinklus Ukrainos kariams.
2023-01-02
Sausio pirmoji 
Sausio pirmąją tradiciškai susitikome pas Povilaičius. Tik netradiciškai buvo šilta: termometro stulpelis rodė 14 laipsnių šilumos. Šį kartą su mumis šventė ir Zenono Šalnos globojami ukrainiečiai.
2023-01-02
Naujametinis vakarėlis 
Naujuosius 2023 metus sutikome VDU Botanikos sodo draugų klubo būryje. Buvo linksma!
2022-12-30
2022 metų palydos 
Baigiasi 2022 metai - jie Aleksoto bendruomenės centrui buvo jubiliejiniai: 20 metų kartu stengėmės, kad Aleksote būtų gražiau, įdomiau, saugiau gyventi.
Gruodžio 29 dieną "Albertos" restorane prisiminėme nueitą kelią, veiklas, draugus, su kuriais kartu dirbome. Buvo labai džiugu, kad vakarėlyje dalyvavo visi keturi buvusieji ir esami Aleksoto bendruomenės centro pirmininkai: Liukrecija Navickienė, Zenonas Šalna, Birutė Valentienė ir dabartinė pirmininkė Steputė Račkauskienė. Prisiminėme ir tuos centro narius, kurie jau iškeliavo amžinybėn,
Dar ilgai netilo šventinis šurmulys. Ilgiausių metų mūsų mylimam Aleksoto bendruomenės centrui!
2022-12-12
Dekupažo seminaras 
Nenuobodžiai žiemos savaitgalius leidžia Aleksoto bendruomenės centro moterų klubas. Šį sekmadienį dekupažo užsiėmimus vedė Viltė Pilipauskienė, pasigaminome kalėdinių suvenyrų.
2022-12-09
Aleksoto eglutė 
Įžiebta Aleksoto seniūnijos eglutė!
Šį penktadienio vakarą Aleksoto vaikučiai kartu su tėveliais rinkosi prie seniūnijos pastato, kur puikavosi išpuošta natūrali eglutė. Belaukdami Kalėdų senelio, vaikučiai šildėsi prie laužo, sukosi šokio ratelyje, atsakinėjo į zuikienės klausimus. Ir štai pagaliau atskridęs lėktuvu mus aplankė Kalėdų senelis, nešinas pilnu maišu dovanų. Koks džiaugsmas spindėjo vaikučių akyse!
Padalinęs dovanas, Kalėdų senelis nusivedė vaikus į savo rezidenciją - Technopolį, kur dar ilgai netilo laimingų vaikų klegesys.
2022-12-01
Aleksoto plėtros forumas 
Gruodžio pirmosios popietę Aleksoto seniūnijos salėje įvyko Aleksoto plėtros forumas, kuriame dalyvavo būrelis aleksotiškių ir Kauno miesto savivaldybės administracijos darbuotojai. Diskutavome apie Aleksoto plėtros problemas, būsimas investicijas ir naujus projektus. Visi sutarėme, kad tokie susitikimai yra labai naudingi, didina abipusį valdžios ir bendruomenės pasitikėjimą, todėl tikslinga juos kasmet kartoti. Renginys yra SADM finansuojamo projekto "Iš praeities į ateitį su Aleksoto bendruomene" dalis.
2022-11-30
Mažoji Aleksoto olimpiada 
Lapkričio 30 d. Prezidento Valdo Adamkaus gimnazijoje vyko mažoji Aleksoto olimpiada, kurioje dalyvavo gausus būrys Aleksoto darželinukų ir pradinių klasių moksleivių. Įvairios viktorinos, žaidimai, varžybėlės, o taip pat ir prizai džiugino olimpiados mažuosius dalyvius. Olimpiada yra SADM finansuojamo projekto "Iš praeities į ateitį su Aleksoto bendruomene" sudėtinė dalis.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
© 2024 Visos teisės saugomos, programavo Webtemple