Naujienos

2021-05-18
ABC ataskaitinis rinkiminis susirinkimas 
Aleksoto bendruomenės centro nariams: kviečiame į ataskaitinį rinkiminį susirinkimą, kuris vyks gegužės 26 d. nuo 17.30 val. Aleksoto seniūnijos salėje

Ataskaitinio rinkiminio susirinkimo dienotvarkė:

1. Aleksoto bendruomenės centro valdybos pirmininkės metinė ataskaita ir
jos patvirtinimas.
2. Revizijos komisijos ataskaita ir jos patvirtinimas.
3. Metinės finansinės atskaitomybės ataskaita.
4. Aleksoto bendruomenės centro valdybos ir jos pirmininko rinkimai.
5. Kiti klausimai.

Labai prašome dalyvauti. Kiekvieno Jūsų balsas yra labai svarbus!

Aleksoto bendruomenės centro valdyba
2021-05-08
Talka Marvelės upės slėnyje 
Gegužės 8 d. Aleksoto bendruomenės centro valdybos pirmininkės Steputės Račkauskienės pakviesti į talką Marvelės upės slėnyje rinkosi talkininkai. Aleksoto bendruomenės centras jau 20 metų kiekvieną pavasarį tvarko slėnį, renka šiukšles, valo upės vagą. Kaip ir kasmet, gausiausiai talkoje dalyvavo Aleksoto bendruomenės centro nariai, tačiau šiemet daug talkininkų sulaukėme ir iš Marvelės seniūnaitijos su seniūnaite Adele Zorskiene priešakyje, dalyvavo ir kitų Kauno mikrorajonų gyventojai bei šauni akcijos „Darom“ merginų savanorių komanda.
2021-05-07
Talka VDU Botanikos sode 
Šį penktadienį po darbų susirinkome į talką VDU Botanikos sode - šveitėme metalinį paukštį ir grėbėme lapus. Džiugu, kad į talkininkų gretas, be Aleksoto bendruomenės centro ir VDU Botanikos sodo draugų klubo aktyvo, įsijungė ir J. Dobkevičiaus progimnazijos mokiniai Rugilė ir Markas Žilinskai kartu su mama.
Ačiū visiems talkos dalyviams. Tikimės, kad šio šeštadienio rytą nuo 10 val. į talką Marvelės upės slėnyje rinksis dar daugiau savanorių talkininkų
2021-04-17
Kreipimasis dėl 1,2 proc. GPM skyrimo 
Mieli aleksotiškiai ir jų draugai, kuriems patinka Aleksoto bendruomenės centro veikla ir siekiai, kad Aleksote būtų įdomiau, linksmiau, sveikiau gyventi. Kasmet mūsų centras aleksotiškiams ir jų svečiams organizuoja per 50 įvairių nemokamų renginių, tarp jų – Užgavėnės, Joninės, Dviračių žygis, Aleksoto šventė... Suprantama, Aleksoto bendruomenės centrui tai kainuoja, ir nemažai, todėl ieškome sponsorių, rašome projektus, prašome paramos. Mielieji, Jūs galite paskirti mums 1,2 proc. savo jau sumokėto pajamų mokesčio, Jums tai nieko nekainuoja ir nekainuos. Tereikia užpildyti prašymą – formą FR0512 ir iki 2021 m. gegužės 3 d. pateikti elektroniniu būdu Valstybinei mokesčių inspekcijai.
2021-04-17
VDU Botanikos sode paminėtos 11-osios aviakatastrofos prie Smolensko metinės 
Aleksoto bendruomenės centro nariai kartu su VDU Botanikos sodo darbuotojais paminėjo Lenkijos Respublikos Prezidento Lecho Kaczynskio, jo žmonos ir visos 97 žmonių delegacijos žuvimo aviakatastrofoje metines.

Prieš 11 metų įvykusi tragedija, kuomet į Katynę paminėti Lenkijos karininkų žudynių 70-ųjų metinių Lenkijos delegaciją skraidinęs lėktuvas sudužo, sukrėtė visą pasaulį. Mūsų kaimyninę šalį ištikusi nelaimė nepaliko abejingų ir mūsų bendruomenėje. Atjautos ir pagarbos ženklan Lenkijos Prezidento ir jo žmonos laidotuvių dieną - 2010 metų balandžio 17-ąją – pasodinome ąžuoliuką VDU Botanikos sode.
2021-04-02
Kviečiame  
Mieli aleksotiškiai,
Socialinės apsaugos ir darbo ministerijai kovo pabaigoje paskelbus konkursą bendruomenių projektams, Aleksoto bendruomenės centras pradėjo kurti savo projektą ir kviečia neabejingus Aleksotui, iniciatyvius gyventojus teikti savo idėjas iki balandžio 15 d. e paštu aleksotobendruomene@gmail.com
2021-02-15
Bendradarbiavimo sutartis 
Vasario 16-osios išvakarėse Aleksoto bendruomenės centro valdybos pirmininkė Steputė Račkauskienė pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Divizijos generolo Stasio Raštikio Lietuvos kariuomenės mokykla. Linkime vaisingo bendradarbiavimo!

5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13
© 2024 Visos teisės saugomos, programavo Webtemple