Naujienos

2021-07-13
Kviečiame į dviračių žygį 
2021m. liepos mėn. 18 d., sekmadienį vyks
20-tas dviračių žygis,
skirtas S. Dariaus ir S. Girėno skrydžio per Atlantą paminėjimui. Žygio startas - 9.30
2021-07-07
Valstybės diena 
Gausus būrys aleksotiškių, svečių iš Kauno, Marijampolės, Jonavos, Žemaitijos, atvyko net iš Danijos, Valstybės dieną-liepos 6 d. susirinko Aleksote, prie Jiesios piliakalnio (Napoleono kalnas) sugiedoti Tautišką giesmę-Lietuvos valstybės himną. Kartu su visa Lietuva ir pasaulio lietuviais sugiedojome Vinco Kudirkos „Tautišką giesmę".
Renginį puikiai parengė ir įgarsino Kauno kultūros centras, Aleksoto bendruomenės centras ir Aleksoto šauliai.
2021-07-02
Tautiška giesmė 
2021-06-25
Joninės Marvelės upės slėnyje 
Šių metų Joninių šventė Marvelės upės slėnyje paliko malonius prisiminimus ir nutiesė draugystės tiltus bendradarbiavimui tarp Aleksoto ir Ringaudų bendruomenių.
2021-06-14
Aleksoto bendruomenės centro kūrybinės dirbtuvės 
Aleksoto bendruomenės centro ir Kauno Europos kultūros sostinės 2022 komandos bendradarbiavimas tęsiasi, planuojame įvairių renginių, tarp jų - ir kūrybinės dirbtuvės. Aleksoto bendruomenės centro nariai, vadovaujami mūsų dizainerės A. Kudirkienės ir "Potiomkino" vadovo A.Matulio, pradėjo ruošti simbolinio lėktuvėlio maketo projektą.
2021-06-14
Kiemų šventė Laisvės alėjoje 
Kaip ir kiekvienais metais, šiemet Kauno Europos kultūros sostinės 2022 komanda birželio 10 d. organizavo kiemų šventę Laisvės alėjoje. Šventėje dalyvavo keliasdešimt kolektyvų, tarp jų - ir Aleksoto bendruomenės centras. Vieni kolektyvai šoko, kiti - dainavo, o mes vaidinome Napoleonmetį: žavūs voltižieriai, Godlevskio dvariškiai.
2021-05-18
ABC ataskaitinis rinkiminis susirinkimas 
Aleksoto bendruomenės centro nariams: kviečiame į ataskaitinį rinkiminį susirinkimą, kuris vyks gegužės 26 d. nuo 17.30 val. Aleksoto seniūnijos salėje

Ataskaitinio rinkiminio susirinkimo dienotvarkė:

1. Aleksoto bendruomenės centro valdybos pirmininkės metinė ataskaita ir
jos patvirtinimas.
2. Revizijos komisijos ataskaita ir jos patvirtinimas.
3. Metinės finansinės atskaitomybės ataskaita.
4. Aleksoto bendruomenės centro valdybos ir jos pirmininko rinkimai.
5. Kiti klausimai.

Labai prašome dalyvauti. Kiekvieno Jūsų balsas yra labai svarbus!

Aleksoto bendruomenės centro valdyba
2021-05-08
Talka Marvelės upės slėnyje 
Gegužės 8 d. Aleksoto bendruomenės centro valdybos pirmininkės Steputės Račkauskienės pakviesti į talką Marvelės upės slėnyje rinkosi talkininkai. Aleksoto bendruomenės centras jau 20 metų kiekvieną pavasarį tvarko slėnį, renka šiukšles, valo upės vagą. Kaip ir kasmet, gausiausiai talkoje dalyvavo Aleksoto bendruomenės centro nariai, tačiau šiemet daug talkininkų sulaukėme ir iš Marvelės seniūnaitijos su seniūnaite Adele Zorskiene priešakyje, dalyvavo ir kitų Kauno mikrorajonų gyventojai bei šauni akcijos „Darom“ merginų savanorių komanda.
2021-05-07
Talka VDU Botanikos sode 
Šį penktadienį po darbų susirinkome į talką VDU Botanikos sode - šveitėme metalinį paukštį ir grėbėme lapus. Džiugu, kad į talkininkų gretas, be Aleksoto bendruomenės centro ir VDU Botanikos sodo draugų klubo aktyvo, įsijungė ir J. Dobkevičiaus progimnazijos mokiniai Rugilė ir Markas Žilinskai kartu su mama.
Ačiū visiems talkos dalyviams. Tikimės, kad šio šeštadienio rytą nuo 10 val. į talką Marvelės upės slėnyje rinksis dar daugiau savanorių talkininkų

5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13
© 2024 Visos teisės saugomos, programavo Webtemple