Naujienos

2021-12-14
Mažoji Aleksoto olimpiada 
„Mažoji Aleksoto olimpiada“ kasmet suburia Aleksoto ikimokyklinių įstaigų vaikus ir jų ugdytojus. Šiemet, laikantis visų saugumo reikalavimų, renginys vyko gruodžio 9 dieną Prezidento Valdo Adamkaus gimnazijoje.
Pasidalinę į komandas, mažieji draugiškai varžėsi protų kovose, išbandė savo jėgas nuotaikingose ir netikėtose estafetėse, pasitelkdami išmaniąsias technologijas dalyvavo lenktynėse, olimpinėje 3D trasoje ir atskleidė darnios virtuvės paslaptis.
2021-12-11
Įžiebėme Aleksoto Kalėdinių eglučių parką! 
Žvarbų gruodžio 10-osios vakarą Aleksoto bendruomenės centro, vykdančio SADM finansuojamą projektą „Aleksoto bendruomenės centras – Aleksoto bendruomenei“, surengta Kalėdinių eglučių įžiebimo šventė sušildė daugelio šventės dalyvių – vaikučių ir jų tėvelių bei senelių širdis. Smagu, kad šiemet eglutes padėjo puošti Aleksoto mokyklų ir ikimokyklinių įstaigų vaikai, ir šalia seniūnijos pastato esantis kalnelis „apaugo“ natūraliomis žaisliukais ir girliandomis papuoštomis eglutėmis.
2021-12-03
Jaunimo seminaras "Tiesiog BŪK!" 
Gruodžio 2 d. Aleksoto jaunimas rinkosi Prezidento Valdo Adamkaus gimnazijoje – čia vyko seminaras „Tiesiog BŪK“, skirtas 14–18 metų jaunuoliams apie savo emocijų pažinimą ir dėmesingumą, kuris padeda jausmus pastebėti, priimti ir su jais išbūti. Jaunuoliai išbandė sąmoningą valgymą, kvėpavimo pratimus, vaizduotės pratimą, praktikavo pyktį keliančių situacijų tyrinėjimą bei stengėsi pastebėti minčių sukeliamus jausmus ir iš to išplaukiančius reakcijas į situacijas.
2021-11-28
Istorinės atminties pamoka 
Lapkričio 26 d. vakarą prie Aleksoto seniūnijos pastato aidėjo patrankų šūviai, buvo keliamos vėliavos, istorinėmis uniformomis vilkintys Aleksoto voltižieriai, Kauno pavieto laisvieji šauliai, sparnuoto husaro uniformą vilkintis Rolandas Prušinskas pradėjo teatralizuotą renginį, skirtą Jonui Karoliui Chodkevičiui – garsiam Abiejų Tautų Respublikos karvedžiui.
2021-11-22
Pažintinė kelionė po Žemaitiją 
LR Seimas 2021 metus paskelbė kunigo, botaniko, žolininkų ir sveikuolių mokytojo Jurgio Ambraziejaus Pabrėžos ir įžymaus Lietuvos karvedžio Jono Karolio Chodkevičiaus metais. Minint šias iškilias sukaktis Aleksoto bendruomenės centro aktyvas leidosi į pažintinę kelionę po Žemaitijos vietas, susijusias su šių įžymių asmenybių gyvenimu.
2021-11-12
Kviečiame Aleksoto jaunimą 
Vykdydami Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos finansuojamą projektą "Aleksoto bendruomenės centras - Aleksoto bendruomenei" kviečiame Aleksoto jaunimą į susitikimą

2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
© 2024 Visos teisės saugomos, programavo Webtemple